Luftsprång och bockningar, det var kul idag!

 
Har varit ute och ridit nu på eftermiddagen. 5 plus idag så idag kunde jag till och med galoppera! Inte bara jag som tyckte det var roligt. Cosmo gjorde luftsprång & bockningar i varenda ökning, jag hade världens största leende på läpparna hela ridturen, så himla underbart! Märkte hur nöjd Cosmo var efter ridturen också, och det gjorde mig ännu gladare. Världens finaste. 

16 Nov

Många dagar har sprungit iväg sen sist jag skrev. Måndagen vart en uteritt med småtrav men inget mer. Cosmo har även gått för Buster nu i tisdags och det gick över förväntan, han tyckte både att det var roligt & sen hoppade han även på ett helt annat, bättre sätt. Jag var riktigt nöjd över honom. Min prestation var dock sådär, tänk att man kan tappa så mycket på bara 1 månad utan hoppning? knäppt. Han fick vila ons-tors då jag inte hann, (jobbade kväll).
 
Idag har jag ridit ännu en gång i ridhuset, han gick bra. Mjukgörande är svårt att göra nu i trav och galopp när man bara rider rakt fram på en stenhård & hal väg. Så när möjligheten fanns till idag så red jag igenom honom lite i sidorna. Kändes mycket bättre mot slutet! 
 
Nu får gärna snön komma så man kan börja rida lite mer ordentligt, känns som att kondisen försvinner fort nu när man inte kan hålla igång dom på samma sätt. 
 

Nu är prinsen rakad, 11 nov.

Nu är årets första rakning gjord. Tredje gången i sitt liv han får stå där och lyssna på maskinen som tar bort allt hans hår, han fixade utan problem! Just nu ser han ut som en nakenråtta, haha..
.


6 oktober - Mycket i livet

Det händer en hel del i min värld just nu både på hästsidan & i mitt privatliv, därför är uppdateringen riktigt dålig igen. Lika bra att bli bra.
.
Cosmo har iallafall haft en vilovecka för någon vecka sen & efter den veckan har jag och Cosmo mest hoppat & busat fram tillsammans. Vilket har fått mig att le varje dag! Han är verkligen one of a kind. Nu är det stenhårt ute så under dom senaste dagarna har jobb i skritt varit det vi gjort. Men mycket kan man göra i skritt, skenkelvikningar, öppna, sluta osv. Inget illa med det egentligen förutom att både jag och Cosmo är mer intresserade på att ha lite fart och fläkt på våra ridturer.
.
I veckan ska jag försöka få tid över så jag kan raka honom, tanken är att träna för Buster nästa vecka. Längesen sist nu men rätt bra med uppehåll!
.
Nu ska jag lägga igen ögonen och försöka sova, Godnatt!
.


RSS 2.0