Jag är inte ensam om att gratta denna människa ikväll

Jag är verkligen inte ensam om att gratta Rolf-Göran-Bengtsson till sitt Jerringpris som han fick ikväll. Han om någon är värd det här priset. Vart alldeles varm i kroppen när dom sa att han faktiskt hade vunnit. Tänk att ridsporten bara växer och växer. Så himla roligt!! Ännu en gång Grattis till bästa Roffe!
.
.

Kommentarer
Postat av: Liza

Nä, det förstår jag :( ni har ju kommit så pass lång, trist att låta han behöva stå nu! Men nu kan det ju bara bli bättre!!



Jo, men det går väl till och från lite. Ridningen går bättre i alla fall, eller påväg mot bättre då jag fixat tänderna på henne och bytt tränare. Men nu har lastningsproblemet kommit tillbaka, men skam den som ger sig. :) Söker skötare också, så om du vet av någon kan du ju alltid skvallra. :)

2012-01-17 @ 11:14:08
URL: http://lbda.blogg.se/
Postat av: Jessica

Detta var han absolut värd, nu kanske Sveriges ridsport äntligen får den uppmärksamhet dom förtjänar! :)

2012-01-17 @ 11:44:50
URL: http://www.nattstad.se/frökenbrunett
Postat av: Olivia

Sv: Är det sant? Så jäkla löskigt, det här är inget skämt. Jag drömde inatt att jag var på jobb men hittade inte vars det var. Då hamnade jag i vännäs och såg en röd vägg igenom ett fönster och tänkta ba: Där måste ju Erika bo, jag knackar på och frågar om hon vet var den här adressen är. Sen var ingen hemma men det var öppet så jag smög in och kikade på erat hus och tänkte ba: Fan, det här är det första olagliga jag gör...... Sen när jag gick ut så kom din pappa i en traktor och ba: NE MEN HEJ FELICIA! till mig, sedan frågade jag om jag fick låna hans telefon och ringa till mamma (?haha) men det tog typ 20 min för moh att få den för han skulle visa hur många coola saker han hade på telen innan. (Här säkert att göra med att jag läst att du fått ny mobil)



Sen vaknade jag.



En på miljonen att drömma om varandra sådär än fast du drömde om min häst och jag drömde om din pappa, haha

2012-01-18 @ 22:56:38
URL: http://vivanolivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0